Wow! Leuk dat je onze advertentie hebt gezien!

Als lezer van WIT

ontvang je 20% korting!

Kortingscode WIT20

Als lezer van WIT heb je de QR-code in onze advertentie gescand. Daarom heb je recht op 20% korting op ons volledige assortiment. Bekijk hieronder direct welke Tags je wilt bestellen zodat je je dierbare spullen bij eventueel verlies weer snel terugkrijgt! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Key Tag voor aan je sleutels of de Pet Tag voor je huisdier. Ook onze Luggage Tag voor aan je reisbenodigdheden komt altijd van pas. Maar heb je ook al eens gedacht aan het armbandje voor de kids, je neefje of kleinkind? En wat dacht je van onze epoxy sticker, die je eenvoudig op de achterkant van je telefoon, laptop of fotocamera kunt plakken? Bestel snel zodat je de Tags al morgen in huis kunt hebben!


TagOnce: Krijg snel terug wat je lief is!

Win een reis naar Barcelona

Win een reis naar het 

zonnige Barcelona!

Omdat wij onze “early adaptors” lief hebben en het waanzinnig waarderen dat jullie ons helpen met het reraliseren van onze droom!

“De wereld een stukje mooier & eerlijker maken, door de eerlijkheid in de medemens op een positieve manier te stimuleren!”

Ja wij geloven in het feit dat iedereen van nature eerlijk is, het moet echter niet te veel moeite kosten om de gevonden spullen terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. En dat is waar TagOnce voor staat; wij willen de slimste, betaalbaarste en meest effectieve Lost & Found service ter wereld zijn!

Like, share & win!

Help jij ons onze droom en ambitie waar te maken? Like onze Facebook-pagina of Instagram, laat een review achter of deel een foto met jouw tag aan je dierbare spullen en je maakt kans op deze bijzondere reis naar Barcelona! De winnaar wordt bij 2000 likes bekendgemaakt op onze Facebook-pagina.

Bestel de tag

die je nog mist!