Waarom jouw sporttas een tagonce tag verdient

Sporttas kwijt? Wij hebben de oplossing

Het is de derde en laatste minuut van de extra tijd. De spanning stijgt, de stand op dat moment is 1-1 en bij verlies kunnen jullie niet meer kampioen worden. Uit een voorzet van de rechtsbuiten sla je de bal zo hard mogelijk richting goal: GOAALL! Uitzinnig van vreugde rennen jullie met z’n allen over het veld om vervolgens heerlijk in de kantine een paar biertjes te gaan drinken.

Weg al je dure spullen!

Opeens klinkt er een luid gebrul van achter de bar: dames en heren, laatste ronde, we sluiten! Na het laatste biertje spring je al lallend op de fiets en fiets je slingerend richting huis. Eenmaal thuis aangekomen kom je tot de ontdekking dat je je sporttas bent vergeten. Damn, dit is nu al de tweede keer dit seizoen. De volgende dag bel je direct naar de club, maar helaas niemand heeft je tas gevonden. *%$^#@#$! dit keer zat je favoriete spijkerbroek ook nog eens in de tas!

Komt dit je bekend voor?

Wij hebben de oplossing voor je, maak een van onze onbreekbare hippe & stoere tags vast aan je sporttas en de vinder kan de volgende keer direct contact met je opnemen, door eenvoudig en snel je tag te scannen. Je hoeft hierbij niet bang te zijn voor je privacy, want jij bepaalt altijd en overal welke informatie je vrijgeeft, middels de gratis en gebruiksvriendelijke Tagonce app.

Ga veilig op reis. Bestel jouw bagagelabel

De tags zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, bekijk ze snel in onze shop. Vanaf morgen raak jij in elk geval je tas nooit meer kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.