Waar is die GPS Tracker voor mijn kind nou als je hem nodig hebt?

kind gevonden

We kennen het allemaal; je gaat samen met je gezin een weekendje weg of op vakantie. Je kunt als ouders eindelijk even tot rust komen en je hoeft niet meer te denken aan je werk. Plots begint de stress weer, je kind is zoek! Geen paniek, want wij hebben de oplossing!

Deze unieke oplossing luistert naar de naam Child Tag; zeer geschikt voor kinderen en bezit bovendien meer opties dan de standaard GPS Tracker. Onze Child Tag kan jouw contactgegevens digitaal koppelen aan de Tag. Zodra je kind ‘zoek’ is en door iemand wordt gevonden, kan de vinder de QR-code of NFC chip van de Child Tag scannen. Jij als ouder ontvangt direct een push notificatie met de vindlocatie van je kind. De vinder kan vervolgens snel, eenvoudig en rechtstreeks contact met je opnemen en heeft hiervoor geen TagOnce app nodig. Met de slimme tags van TagOnce is jouw kind snel gelokaliseerd en weer terug.

Mocht je je kind ooit zoekraken geven we je hierbij 6 tips om je kind zo snel mogelijk weer terug te vinden.

1. Opletten

Het is natuurlijk logisch, maar probeer altijd je kind samen met je partner in de gaten te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat wanneer je in een restaurant, café of op een bankje in de speeltuin zit, je je kind altijd in je gezichtsveld hebt. Vooral in een drukke omgeving met veel mensen kan het lastig zijn om je kind elke minuut in de gaten te houden.

2. Afspraken maken

Maak extra afspraken met je partner, maar ook met je kind. Spreek herkenningspunten af waar jullie bij elkaar komen en spreek een speciaal codewoord af bij een onveilige situatie (kan ook al zoiets simpels zijn als HELP!!!). Je kind moet weten wat hij/zij het beste kan doen in een onveilige situatie of op het moment dat jullie elkaar kwijtraken.

3. Opvallende kledingstukken

Zorg ervoor dat je kind opvallende kledingstukken aan heeft. Denk hierbij aan een felrood T-shirt of petje. Vooral in een drukke omgeving is het dan gemakkelijker om je kind goed in de gaten te houden cq terug te vinden.

4. Gebruik pleisterspray

Spuit pleisterspray over de arm van je kind, schrijf vervolgens met een goede stift je telefoonnummer erop en spuit tenslotte nog een laag pleisterspray over het nummer. Zo vervaagt je telefoonnummer niet. Is je kind allergisch voor pleisterspray?! Bij Intertoys kun je huidvriendelijke tattoostiften kopen.

5. Schat de situatie goed in

Mocht je op het strand zijn, let dan goed op dat de stroming in het water niet te sterk is voor je kind. Zorg er ook voor dat je alleen op bepaalde stranden gaat liggen waar de reddingsbrigade een oogje in het zeil houdt. Blijft tenslotte in het water op maximaal een armlengte afstand van je kind, vooral als je kind geen of onvoldoende zwemdiploma’s heeft.  

6. Algemene zoektips

Hét verschrikkelijkste moment waarvan je had gehoopt dat het jou nooit zou overkomen, je kind is zoek! Raak vooral niet in paniek en volg deze tips op:

  • Vraag alle mensen in de omgeving of ze je kind hebben gezien.
  • Start met zoeken op alle mogelijke plaatsen waar je kind zich eventueel zou kunnen verstoppen.
  • Let erop dat je op ooghoogte van je kind start met zoeken.
  • Houd er rekening mee dat kinderen bijna altijd met de wind meelopen.
  • Het schijnt echter wel zo te zijn dat meisjes met lange haren eerder tegen de wind in lopen.
  • Kinderen lopen daarnaast ook liever van de zon af, zodat ze goed vooruit kunnen blijven kijken.
  • Meld bij een eventuele hulppost, receptie of ober van het restaurant dat je kind zoek is.
  • Geen hulppost of andere mensen in de buurt? Is je kind daarnaast jonger dan 12 jaar en/of gehandicapt? Twijfel dan niet en bel direct 112!

Let er tenslotte op dat je niet boos reageert als je je kind weer hebt gevonden, laat merken dat je blij en opgelucht bent! Het zal voor je kind namelijk net zo’n angstige ervaring zijn geweest.

Onze oplossing!

Wij verkopen geen dure GPS Trackers, maar bieden een unieke oplossing die altijd werkt!  

De voordelen zijn:

Goedkoop

Geen batterij, nooit leeg, werkt dus altijd!

Geen maandelijkse kosten

Onze slimme tags zijn verkrijgbaar in de vorm van een coole armband of sleutelhanger. De Child Tags zijn daarnaast uitermate stevig en waterbestendig, erg belangrijke factoren bij kinderen die de hele dag buiten spelen.

TAGONCE | Krijg snel terug wat je lief is!

Neem hier een kijkje voor ons volledige aanbod.

Mike - child tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.