Sleutels kwijt?! Zo vind je ze gemakkelijk terug

Niks is zo vervelend als het kwijtraken van je sleutels. Soms heb je geluk en vind je ze onderin je tas of in je binnenzak terug, maar wat als je ze écht kwijt bent? Waar begin je met zoeken? Met de digitale sleutelhanger van Tagonce hoef je niet te zoeken, maar komen je sleutels weer naar jou toe.

Help! Ik ben mijn sleutels kwijt!

We hangen al onze sleutels aan elkaar, want dat is handig. Maar het is niet zo handig zodra je de sleutelbos kwijtraakt want dan ben je al je sleutels kwijt. Je huissleutel, je garagesleutel, je autosleutel.

Het is een heel gedoe om nieuwe sleutels te laten maken wanneer jij de jouwe kwijt bent. Vooral een nieuwe autosleutel laten maken is een hels karwij. Deze moet namelijk op jouw auto geprogrammeerd worden en daar gaat wel wat tijd in zitten. Om dit te voorkomen bewaar je natuurlijk een reservesleutel. Maar wat als je die niet (meer) hebt?

Jaarlijks vinden duizenden mensen een sleutelbos, maar weten zij niet goed wat ze ermee moeten doen. Vaak zien zij namelijk niet aan de sleutelbos wie de eigenaar is en brengen ze daarom de sleutels maar naar een winkel in de buurt of het politiebureau. Als eigenaar van de sleutelbos weet je niet waar je moet beginnen met zoeken zodra je jouw sleutels kwijtraakt. Daar brengt de digitale sleutelhanger verandering in.

Je sleutels terugvinden met de digitale sleutelhanger

Je sleutels kwijtraken komt nooit goed uit. Mocht het je dan toch overkomen, kan je er in ieder geval voor zorgen dat de vinder direct contact met je kan opnemen zodat je jouw sleutelbos snel weer terug hebt. Dit doe je met de digitale sleutelhanger van Tagonce.

Wat is een digitale sleutelhanger

De digitale sleutelhanger van Tagonce is een plastic sleutelhanger met een stevige sluiting waardoor de sleutelhanger niet gemakkelijk losraakt van je sleutelbos. Op de voorkant van de sleutelhanger staat duidelijk aangegeven dat de hanger contactinformatie bevat. Op de achterkant staat de QR-code die door de vinder gescand kan worden en is een NFC-chip gevestigd.

9,95

In de gratis app van Tagonce vul je zelf je contactgegevens in en bepaal je welke gegevens zichtbaar zijn voor de vinder. Op die manier wordt jouw privacy gewaarborgd en komt de vinder niks anders van je te weten dan de gegevens die je zelf vrijgeeft.

Hoe werkt de digitale sleutelhanger

Iemand vindt jouw sleutelbos en ziet dat op de sleutelhanger van Tagonce “Contact Information” staat. Elke smartphone heeft de mogelijkheid om een QR-code of NFC-chip te scannen, dus de vinder pakt zijn smartphone en scant deze. De contactgegevens die je zelf hebt ingevuld in de Tagonce app verschijnen op zijn scherm. Vervolgens neemt de vinder contact met je op om jou te herenigen met je sleutels.

Zo scan je een QR-code of lees je een NFC-chip met je smartphone

Een Quick Respons code (QR-code) is een vierkant figuur met een soort streepjescode. Deze kan met verschillende apps gescand worden zoals QR Droid voor Android en Quickmark voor iOS. Wat veel mensen niet weten, is dat je ook met het social media platform Snapchat een QR-code kunt scannen. Open de app en richt de camera van je smartphone op de QR-code. De informatie die de QR-code bevat, zal nu op je scherm verschijnen.

Near Field Communication (NFC) heeft dezelfde werking als de QR-code: eenvoudig informatie uitwisselen. De NFC-chip uitlezen doe je ook met je smartphone. Zet de NFC-functie aan en beweeg met je mobiel langs de het NFC teken. Het voordeel van NFC ten opzichte van een QR-code is dat je geen speciale app voor nodig hebt om de informatie op te halen. Elke moderne smartphone heeft de NFC functie.

In 3 stappen de digitale sleutelhanger klaarmaken voor gebruik

De digitale sleutelhanger van Tagonce maak je eenvoudig gereed voor gebruik in drie stappen.

 1. Scan de QR-code of lees de NFC-chip met je smartphone
  Scan de QR-code met een QR-code scan app en richt je camera op de QR-code. De NFC-chip lees je uit door de NFC-functie op je smartphone te activeren en je mobiel op de sleutelhanger te leggen.
 2. Volg de instructies op je scherm
  Hier wordt onder andere gevraagd om de gratis Tagonce app te downloaden en je contactgegevens in te vullen.
   dowload in Google Play
 3. Bevestig de digitale sleutelhanger aan je sleutelbos
  Klaar is Kees! Mocht je nu je sleutels kwijtraken, dan kan de eerlijke vinder contact met je opnemen door jouw contactgegevens op te halen met de QR-code of NFC-chip op je sleutelhanger.

Zij gebruikt digitale sleutelhangers

 

Miranda-Eitink-Westra

Miranda Eitink-Westra

‘Mijn sleutels kwijtraken, dat overkomt mij niet. Dat is wat ik altijd dacht. Je sleutels zijn toch belangrijk en daardoor let je er extra goed op dat je ze niet kwijtraakt. Totdat laatst het mij toch overkwam. Ik was mijn sleutels kwijt! Niet te geloven.
Stond ik daar bij mijn huis. Dat ik er niet in kwam was tot daar aan toe, dat ik mijn enige autosleutel kwijt was vond ik vele malen erger! Helaas heb ik mijn sleutels niet weergevonden. Sindsdien heb ik al mijn sleutels voorzien van een digitale sleutelhanger.
In de app kan ik simpel mijn gegevens aanpassen. Het is een opluchting om te weten dat wanneer ik mijn sleutels kwijtraak, ik deze ook weer terug kan vinden.’


Geen zorgen met de Tagonce digitale sleutelhanger

✓ Je sleutels zijn voorzien van jouw contactgegevens

✓ Zelf bepalen welke contactgegevens te zien zijn; Tagonce respecteert je privacy

✓ Geen gedoe met pen en papier

✓ Werkt altijd; geen batterij of accu nodig

✓ Pas jouw contactgegevens aan waar en wanneer je maar wilt met de gratis Tagonce app

✓ Tagonce reist met je mee

✓  Je koopt het één keer en gaat met een goed gevoel de deur uit

Digitale sleutelhanger van Tagonce kopen

Ben jij er ook van overtuigd dat deze handige gadget het leven van jouw sleutelbos kan redden? Voor maar 9,95 per stuk voorkom jij dat je sleutels niet meer worden teruggevonden. Koop er één voor aan elke sleutelbos die je hebt!

Wat krijg je allemaal?

Je krijgt een digitale sleutelhanger met QR-code en NFC-chip – deze zit er in verwerkt. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de Tagonce app. Deze kun je levenslang blijven gebruiken. We gaan hier ook geen kosten voor rekenen in de toekomst.