Over TagOnce

Waarom iedere tas een TagOnce bagagelabel verdient?

Dagelijks raken er op luchthavens wereldwijd 90.000 stukken bagage kwijt. De kans dat jij tijdens het reizen jouw tas of koffer met daarin je waardevolle spullen kwijtraakt, is aanzienlijk! TagOnce is de oplossing waarmee je jouw verloren bagage en spullen niet alleen lokaliseert, maar ook weer terugkrijgt. Dat is waarom iedere tas een TagOnce bagagelabel verdient! Met dit bagagelabel kan elke tas teruggevonden worden.

Onze missie

Als je weleens een tas, een koffer of iets anders bent kwijtgeraakt, dan ken je het verlammende gevoel van paniek. Je kunt jezelf wel voor de kop slaan. Waarom liet je je ook afleiden door…

Het maakt allemaal niet meer uit. Het enige wat je wilt, is dat je spullen weer bij je terug komen.

Bij TagOnce willen we dat je zo snel mogelijk weer adem kunt halen. Je spullen zijn veilig, iemand heeft ze gevonden. En jij spreekt zelf met de vinder af hoe je ze weer terugkrijgt.

Je kostbare spullen lokaliseren is één. Ze terugkrijgen is twee. Dát is TagOnceGa naar onze shop en koop jouw tag.

Zorg dat jouw bagage teruggevonden kan worden

Zorg dat jouw rugzak, koffer, tas of portemonnee bij je terug kan komen. Koop een TagOnce tag en bevestig dit aan jouw waardevolle spullen. Krijg terug wat jou lief is.

Over TagOnce

TagOnce is opgericht Brian Høj Andersen in 2015. Hij heeft een succesvolle Kickstarter campagne gedraaid. Daarna heeft Niels Olde Heuvel dit innovatieve concept naar Nederland gehaald. Samen met het TagOnce team werken wij aan een succesvolle introductie in Nederland.

Zij vertrouwen op TagOnce

Dit is wat onze klanten van TagOnce vinden:

Vooraf wist ik niet of een eerlijke vinder mijn verloren spullen zou teruggeven. Totdat ik een maand geleden mijn sporttas kwijt ben geraakt. Een paar uur later kreeg ik via de TagOnce app een melding waar deze gevonden was én een bericht of ik contact op wou nemen met de vinder. Dankzij TagOnce heb ik mijn sporttas snel terug gekregen.
Belma Korjenic – 25

Vorig jaar zomer ben ik mijn koffer kwijtgeraakt op het vliegveld in Portugal, sindsdien weet ik hoe belangrijk een bagagelabel is. De TagOnce reislabels zijn gemakkelijk in gebruik. In de gratis app kan ik eenvoudig en snel mijn privacy instellingen beheren. 
Jan Nijland – 49

In de media

kickstarter logo indiegogo logo WNL logo Trend Boutique logo
Ruitertassen Logo

Welke tag is jouw favoriet?

In onze webshop vind je een overzicht van al onze tags, creditcards en sleutelhangers. Koop vandaag nog jouw Tagonce tag!

Koop jouw bagagelabel >

Naar de Shop

7 grote voordelen

Direct in contact met de vinder
Respecteert je privacy 
Geen gedoe met pen en papier 
 Werkt zonder batterij
 Pas je gegevens altijd en overal aan
Reist met je mee
Je zit nergens aan vast

Volg ons op Social Media