Tagonce logo

Kofferlabel

Koffer kwijt

Je grootste nachtmerrie: verloren koffer!

Na een plezierige vlucht is het bij aankomst op het vliegveld alleen nog wachten op je koffer voordat de vakantie echt kan beginnen. Nadat de laatste koffer van de band is kom je erachter dat jouw koffer er niet bij zit. Je grootste vakantie nachtmerrie is werkelijkheid geworden. De koffer met daarin al je waardevolle spullen is kwijt! En aangezien er geen kofferlabel aanzit kan de vinder van jouw koffer geen contact met je opnemen.

Dagelijks raken duizenden koffers kwijt. Vaak is dit op het vliegveld door een fout bij het overladen. Ook vergeten veel reizigers door drukte hun koffer. Je bent dus niet de enige persoon die het overkomt. Wij hebben de oplossing: de digitale kofferlabel van Tagonce! Ga goed voorbereid op vakantie, koop jouw Tagonce kofferlabel!

Shop jouw eigen kofferlabel

De kofferlabel waarmee jij jouw koffer terugvindt

Met de digitale kofferlabel van Tagonce wordt verloren bagage tegengegaan. De vinder van jouw koffer kan namelijk direct contact op je opnemen. Dit kan heel eenvoudig op twee manieren. We leggen beide manieren even kort uit.

1. Gebruik de QR-code
De kofferlabel is namelijk voorzien van een QR-code en NFC-chip. De QR-code kan gescand worden d.m.v. een QR-code scanner. Wist je dat de Snapchat app een QR-code scanner heeft? Op het moment dat de vinder van jouw koffer de QR-code scant krijgt hij of zij de gegevens te zien van de eigenaar van de koffer. Deze gegevens kan de eigenaar van de kofferlabel overal en altijd aanpassen in de gratis Tagonce app. Daarvoor hoeft de kofferlabel niet in de buurt te zijn. De vinder kan via de app een bericht versturen naar de eigenaar van de koffer.

2. Gebruik de NFC-chip
Naast het scannen van de QR-code is er dus nog de mogelijkheid om de NFC-chip te scannen. NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie die o.a. gebruikt wordt bij contactloos betalen. Dit is voorlopig nog niet met alle smartphones mogelijk, maar er komen steeds meer toestellen uit waarmee dit kan.

Hoe werken de kofferlabels van Tagonce?

Wanneer je een Tagonce kofferlabel koopt krijg je van ons een kofferlabel (een tag of een creditcard) met een bevestigingstouwtje.

1. Scan de QR-code of NFC-chip
Je scant de QR-code en volgt de instructies op je smartphone. Indien je geen Snapchat hebt (de Snapchat app heeft namelijk een QR-code scanner), kun je een gratis QR-code scanner downloaden om de QR-code te kunnen scannen. Onze app beschikt ook over een QR-code scanner. Je zou dus eerst in de App store of Google Play store onze app kunnen downloaden en dan de kofferlabel kunnen toevoegen.

2. Vul je gegevens in
Tijdens het proces download je de Tagonce app. De app is gratis en handig voor reizigers. In de app kun je namelijk je gegevens beheersen en aangeven welke gegevens de vinder van jouw koffer te zien krijgt. Bijv. je naam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, etc. Je kunt dit overal en altijd in de app aanpassen, zo vaak als je wilt, ook wanneer de kofferlabel niet bij je is.

3. Bevestig de kofferlabel aan je koffer of tas
De laatste stap is het bevestigen van je kofferlabel aan je koffer, tas, rugzak, etc. Deze is namelijk multifunctioneel te gebruiken. Daarnaast kun je in de app ook je toekomstige trips toevoegen. Heel handig om een overzicht te hebben. Bovendien past de app op basis hiervan de gegevens aan. Stel je voert een trip in naar Parijs met het bijbehorende hotel. In Parijs raak je jouw koffer kwijt. De vinder krijgt na het scannen van jouw kofferlabel te zien in welk hotel je overnacht. Hij of zij kan dan je koffer afgeven bij de receptie van het hotel. Handig toch?

4. Geniet van je vakantie of reis!
Je bent klaar om op vakantie of reis te gaan. Wij wensen je alvast een hele fijne trip!

De gratis Tagonce app

In de Tagonce app krijg je een melding wanneer jouw kofferlabel gescand is. Daarnaast beheer je in deze app alle kofferlabels die je elk een eigen naam kunt geven. Ook je privacy instelling – de gegevens die de vinder te zien krijgt – kun je in de app aanpassen wanneer jij dat wilt.

Hoe werken de kofferlabels van Tagonce

Wat houdt dat in, zo’n digitaal kofferlabel?

Altijd de controle over jouw bagage met de Tagonce smartphone app, gekoppeld aan jouw label
Traceert jouw koffer digitaal zodra de QR-code wordt gescand
Brengt je direct in contact met de vinder
Beschermt je privacy
Geen gedoe met pen en papier
Werkt zonder batterij, dus altijd
Pas je gegevens altijd en overal aan
Is robuust en weersbestendig
Je zit nergens aan vast, geen maandelijkse kosten

Dat klinkt als een flinke investering, zou je zeggen.

Het zal je verrassen, maar je hebt jouw eigen Tagonce label + smartphone app voor eenmalig € 9,95 all-in.

De app en traceerservice zijn levenslang gratis te gebruiken.

Wat gebruikers over Tagonce zeggen

Herman Sanders - Enschede

Herman Olde Heuvel – Enschede

Onlangs zag ik op Facebook een bericht van Tagonce voorbij komen. Een digitaal kofferlabel dat mijn privacy beschermd tijdens het reizen. Mijn aandacht was getrokken. Na op hun site meer uitleg over deze kofferlabels te hebben gelezen besloot ik om de gok te nemen. Vooral omdat de labels slechts €9,95 kosten besloot ik om een setje aan te schaffen. De app die erbij hoort werkt echt heel simpel. Vanaf nu zitten er aan al mijn koffers en tassen een label, zodat mocht ik ooit mijn waardevolle spullen kwijtraken, ik deze weer terug kan vinden.

Lianne de Bruin - Arnhem

Lianne de Bruijn – Arnhem

Vooraf had ik mijn twijfels of het systeem wel werkt zoals het wordt beschreven op de website. Op aanraden van een vriendin toch besloten om een kofferlabel aan te schaffen. Je hoopt natuurlijk dat je deze niet nodig hebt. Tijdens onze vorige reis gebeurde dan toch datgene waar je onbewust bang voor bent: koffer kwijt op het vliegveld. Wat was ik blij toen de vinder van mijn koffer contact met mij opnam via de Tagonce app. Ik raad iedereen daarom een Tagonce bagagelabel aan!

Bestel nu nog jouw eigen kofferlabel

Tagonce-iconen

Je zit nergens aan vast

Na de aankoop van een Tagonce kofferlabel zit je nergens aan vast. We rekenen geen maandelijkse kosten. De app kun je gratis downloaden in de App store of Google Play store. Verder kun je in de app gratis meerdere labels toevoegen. Elk label kun je een unieke naam geven.

Digitale kofferlabels zonder batterij

De kofferlabels van Tagonce werken zonder batterij in tegenstelling tot bijv. Bluetooth labels. De Tagonce labels werken dus altijd en overal.