Een wit voetje halen

witte stranden

Hou jij van puur, zuiver en eenvoud? Volg deze route!

Let’s go

Salar de Uyuni, Boliva. In het zuidwesten van Bolivia vind je een immense witte zoutvlakte, zo ver het oog reikt. Je raakt er compleet gedesorienteerd, omdat je overal hetzelfde ziet en je kunt de meest bizarre foto’s maken met zo veel leegte om je heen.

De traveltrip van.. actrice Gwyneth Paltrow

“Ik vond mijn hotelkamer in het Connaught Hotel in Londen zo mooi, dat ik gelijk zo’n zelfde witte make-up-tafel voor thuis heb besteld.”

Less is much more

Encato, Acapulco. Less is more, moet de architect van dit hotel gedacht hebben. En terecht, want het uitzicht vanaf het dakterras over de Acapulco Bay is al waanzinnig genoeg. Naast heerlijk eten, kun je hier golfen, duiken, vissen en je uitleven in het Cici Acapulco Magico waterpark. Vanaf €250 per kamer.

Krakend wit

Sur mesure, Parijs. Spierwit, peperduur en eersteklas kwaliteit. Dat is het tweesterrenrestaurant van Thierry Marx in de Franse hoofdstad. Het interieur wordt gezien als een blanco canvas voor het menu, dat elke avond tot in de puntjes wordt bereid.

Slapen bij Boudewijn Zenden

Zenden, Maastricht. Gevestigd in het historische hart van ‘Mestreech’ en gerund door de broer van topvoetballer Boudewijn Zenden. Vooral het romaanse zwembad in de eeuwenoude kelder is spectaculair én ook toegankelijk voor niet-hotelgasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.