Deze beurs mag de ware reiziger niet missen

Vakantiebeurs

Ondanks dat het jaar nog niet ten einde is wil ik toch alvast vooruit blikken naar 2017. Van 11 tot en met 15 januari wordt namelijk de Vakantiebeurs 2017 georganiseerd. Ook dit jaar is de Jaarbeurs in Utrecht the place to be voor de ware reiziger.

Ieder jaar bezoeken gemiddeld 120.000 bezoekers dit evenement, dat de voorpret is op iedere reis. Tijdens deze dagen kun je inspiratie opdoen, informatie verzamelen, het echte vakantiegevoel proeven of gewoon lekker eten. Het is net alsof je al op je toekomstige bestemming bent!

Lokale informatie

Wist je al dat er tijdens de vakantiebeurs locals van diverse bestemmingen naar Nederland komen om jou alles over hun land te vertellen? Hoe cool is dat?! Dit naast het feit dat er vanzelfsprekend alleen maar mensen rondlopen die dezelfde passie delen als jij en ik: reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken.

Toffe winacties

Wat verder de vakantiebeurs leuk maakt zijn de vele toffe winacties. Tijdens de Vakantiebeurs organiseren veel organisaties hun eigen winacties, waarmee je bijvoorbeeld kans kunt maken op bijvoorbeeld koffers, backpacks, reisgidsen en nog veel meer.

Waar en wanneer?

De Vakantiebeurs 2017 vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs begint op woensdag 11 januari en eindigt op zondag 15 januari. Dagkaarten voor dit evenement kosten online €12, en zijn te bestellen op deze pagina. Een dagkaart via de kaartverkoop aan de kassa kost €15,50. Wees er dus snel bij en mis dit gave evenement niet!

Win een Tagonce reislabel

Speciaal voor dit evenement hebben wij een Vakantiebeurs winactie bedacht. Reageer onder dit bericht naar welke bestemming jij in 2017 gaat reizen en je maakt kans op een Tagonce reislabel naar keuze. We geven er 3 weg! De prijswinnaars worden op 11 januari bekend gemaakt op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.