5 redenen waarom jij jouw koffer niet kwijt wilt raken

Verloren koffers

Een van de ergste nachtmerries die jou als reiziger erachter komen dat je koffer is kwijtgeraakt. Hieronder vijf redenen waarom jij jouw koffer niet kwijt wilt raken.

1. Tijdverspilling, naast alle stress en ergernis.

Voordat je erachter komt dat jouw koffer kwijt is, ben je al een hele tijd aan het wachten bij de bagageband. Wanneer uiteindelijk blijkt dat deze er niet bij zit, moet je opzoek naar Lost Luggage waar je dit kan melden. Ook dit kost zeer waarschijnlijk weer heel veel tijd. Al met al erg jammer, aangezien je ondertussen al lang en breed in je heerlijke hotel of appartement had kunnen zitten.

2. Je hebt geen spullen, zelfs geen tandenborstel

Voordat je definitief bericht krijgt of je en wanneer je je koffer kan verwachten, heb je helemaal niets. Daar sta je dan, in een vreemd land, zonder al je persoonlijke bezittingen. Als je dan na een of twee dagen hoort dat je koffer niet gevonden is en je daadwerkelijk alles kwijt bent, dan ben je helemaal in de aap gelogeerd. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit sh*t is! Je gaat jezelf dan direct afvragen wat er allemaal ook alweer in de koffer zat.

3. Nieuwe spullen aanschaffen

Buiten het feit dat je wederom veel tijd kwijt bent met het aanschaffen van nieuwe spullen, is en blijft het altijd nog maar de vraag wat er door de airlines en of je verzekeraar vergoed wordt. Wederom kostbare tijd die je ook lekker aan het zwembad had kunnen doorbrengen.

Ga veilig op reis. Bestel jouw bagagelabel

4. Lievelingsspullen

Tijdens het shoppen naar nieuwe spullen kom je ook nog tot de ontdekking dat je lievelingsbroek en je horloge, die je van je ouders had gekregen, in de koffer zaten. Gvd wat balen, nieuwe spullen kunnen je favorieten spullen niet vervangen, laat staan de emotionele waarde terugbrengen.

5. Verzekeringswerk

Bij thuiskomst wacht tot slot ook nog een hoop papierwerk. En als je een beetje pech hebt moet je ook nog eens heel lang wachten op het geld van de verzekeraar.

Kortom: het is een nachtmerrie om je bagage kwijt te raken! Zorg er daarom voor dat de vinder snel en eenvoudig contact met je op kan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.