Bagagelabel

Je gaat op reis en je raakt je koffer, tas, sporttas of cameratas kwijt met daarin je waardevolle spullen. Hoe krijg jij dan jouw spullen terug? Wij hebben de oplossing: de digitale bagagelabel van Tagonce.

v.a. 9,95
v.a. 9,95
v.a. 9,95


 
Bestel een setje bagagelabels voor al je tassen, koffers, etc en ontvang korting!

 


✔ De nieuwste reislabels  
 Op voorraad   60 dagen niet goed-geld terug garantie

 


 Inclusief GRATIS Tagonce app  ✔ Meerdere bagagelabels koppelbaar met app

 

Kan je reis nog slechter beginnen?

Al weken verheug je je op die vakantie. Eindelijk is het moment daar. Na een goede vlucht land je op de het vliegveld van je bestemming. Het is alleen nog wachten op de koffer bij de bagageband en dan kan de vakantiepret beginnen. Nadat alle koffers van de band zijn kom je erachter dat die van jou er niet bij zit! Je meldt je gelijk bij Lost luggage. Helaas zat er geen bagagelabel aan je koffer, wat de kans verkleint dat deze terug wordt gevonden. Je beseft je dan pas dat je niet alleen je koffer kwijt bent, maar ook de vele waardevolle spullen die erin zaten!

De oplossing

Wij hebben de oplossing: de digitale bagagelabels van Tagonce! Bevestig het bagagelabel aan je koffer, scan het en volg de instructies op je mobiele telefoon. Je bent klaar om op reis te gaan.

Tagonce bagagelabels

Onze reislabels werken heel simpel. Je traceert er niet alleen jouw verloren bagage mee, maar je komt ook in contact met de vinder. Op de manier die jij wilt. Zo ben je snel gerustgesteld en heb je de spullen waar je niet zonder kunt snel weer bij je.

Onze labels zijn geschikt voor iedere reiziger en te gebruiken als kofferlabels. We hebben ze in drie uitvoeringen: de tag, de creditcard en de sleutelhanger.

 

Hoe werkt het?

Download de gratis app

dowload in Google Play Tagonce App Store

Wat houdt dat in, zo’n digitaal bagagelabel?

 Met de Tagonce iOS of Android app heb je altijd de controle over jouw bagage
 Zodra de QR-code van jouw bagagelabel wordt gescand, traceert de app jouw koffer
 Direct contact tussen vinder en eigenaar
 Het label en de app beschermen je privacy
 Nooit meer papieren labels schrijven
 Altijd de mogelijkheid om je gegevens aan te passen
 Het werkt altijd, omdat het zonder batterij werkt
 Is weersbestendig en robuust
 Geen maandelijkse kosten, je zit nergens aan vast

Nu zul je wel denken: dat is vast een hele investering..

Niet dus! Voor een eenmalig bedrag van €9,95 heb je al een bagagelabel inclusief de app welke je levenslang gratis kunt gebruiken! Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw bagagelabel en ga goed voorbereid op reis!

Bagagelabel bestellen

Bestel nu jouw eigen bagagelabel snel en eenvoudig via onze webshop. Kies het label dat jij het mooist vindt. Bepaal hoeveel labels je nodig hebt. Je kunt namelijk meerdere labels bestellen en in de app toevoegen.

Gebruik de bagagelabels met..

Tagonce te gebruiken voor

Volg ons op Social Media